noww.nl

http://noww.nl

http://noww.nl

Mijn tweede website ooit gemaakt en beheerd.

Logo en kop i.s.m. Jos Dinkelberg

Mijn hobbies zijn voornamelijk openwater zwemmen.

Ik ben KNZB official voor zwembad en openwater zwemmen.

KNZB bevoegdheden 2 J K overeen komend met Licenzed niveau 2 volgens de Britse normen. Wat betekent, dat ik alle functies met uitzondering van scheidsrechter kan en mag vervullen.

Ik ben begonnen als tijdwaarnemer, want dat was de beste manier om actief en wakker te blijven in het warme zwembad terwijl mijn dochters meededen met een zwemwedstrijd en later begon ik tijdwaarneming bij openwater evenementen.

Als mede-organisator van Geestmerambacht-Alkmaar begon ik in 2012 een website http://openwateralkmaar.nl over de wedstrijd.
In eerste instantie werd die site gemaakt met MS Publisher en gehost op een homepage. De beperkingen van Publisher instigeerde mijn zoektocht naar een andere manier van het bouwen van websites. Drupal had wat ik zocht en eind 2004 was de site gebouwd met Drupal en verplaatst naar een eigen domein.

Er waren (hack) problemen met de Nederlandse Open Water Website http://noww.nl en Richard de webmaster vroeg mij om hulp. Als gevolg daarvan werd ik in het begin van 2006 als co-webmaster van die site ingelijfd.

De Nederlandse site werd te rommelig met niet-Nederlandse items en handelend vanuit verzoeken van gebruikers hebben wij de Nederland Open Water website naar Open Water Zwemmen in Europa uitgebreid.
http://familiekloots.nl/node/2 gestart in februari 2008 is waar we de kalender met honderden Europese openwater zwem evenementen publiceren samen met met openwater berichten vanuit de gehele wereld .

Helaas is het evenement Geestmerambacht is niet meer. Gebrek aan vrijwilligers dwong ons stoppen.